Kolombiya Cauca EA Kafeinsiz
En yüksek kalitedeki kahveyi, doğal yöntemlerle işleyip kafeinsizleştirerek pazara sunmaya adanmış harika bir program! Endüstri normundan sıyrılan “Origin Select Decaf” programında, yeşil çekirdekler kafeinsizleştirme öncesi Cafe Imports tarafından toplanır. Bunu yaparak, en yüksek kalitede su ve EA (Etil Asetat, fermente şeker veya pekmez ürünlerden elde edilen doğal bir çözücü) işlenmiş ürünleri temin edebiliyoruz.
Bu özel parti, Cauca'da bulunan Caldono Belediyesi’nde dört yetiştiricinin getirdiği partiler arasından seçilmiştir. Onlar Potrerito, Cerro Alto, Santa Rosa ve El Gaucio köylerinde yer almaktadır. Kahve aynı gün toplanır ve meyvesinden ayrılır, daha sonra genellikle 16-28 saat boyunca fermente edilir, üç ila dört kez yıkanır ve yine ülke sınırları içinde geçekleşecek EA kafeinsizleştirme için alınmadan önce parabolik kurutucularda kurutulur.
Kahve | Kolombiya Cauca EA Kafeinsiz |
---|---|
Üretici | Çeşitli küçük üreticiler |
Tür | Castillo |
İşlem | Yıkanmış, etil asetat ile kafeinsizleştirilmiş |
Rakım | 1650 - 1820 m |
Tedarikçi | Cafe Imports |
Bölge | Caldono, Cauca |
Hasat | 2017 / 2018 |
Tadım Notları
Kuşburnu, üzüm pekmezi