
Kolombiya La Rivera Lakto Fermente
Vişneli çikolatalı kek, yaban mersini, ayva tatlısı
La Rivera çiftliğinin sahibi yeni nesil kahve üreticisi iki arkadaş, bir gün egzotik türleri kullanarak yüksek kalitede nitelikli kahve üretimine yoğunlaşabilecekleri bir çiftlik kurmaya karar verdi. Niyetleri nitelikli kahvenin Kolombiya'daki tüketimine insanları teşvik edip yerel kahve üreticilerine referans olabilmekti.
Bu kalite arayışında, Julio, kahve işleminin her bir değişkenini kontrol ederek ve fincandaki sonuçları ayrı ayrı değerlendirerek, işlemler arası tutarlılığı sağlamak için tam zamanlı bir q-grader* ile birlikte çalıştı. Ayrıca, kahvelerinin özelliklerini ve müşterinin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmek için, Julio ve Andrés barista eğitimleri aldı. (*- eğitimli ve kalibre bir kahve tadımcısı)
Bu kalite arayışında, Julio, kahve işleminin her bir değişkenini kontrol ederek ve fincandaki sonuçları ayrı ayrı değerlendirerek, işlemler arası tutarlılığı sağlamak için tam zamanlı bir q-grader* ile birlikte çalıştı. Ayrıca, kahvelerinin özelliklerini ve müşterinin ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmek için, Julio ve Andrés barista eğitimleri aldı. (*- eğitimli ve kalibre bir kahve tadımcısı)